brioszka z ciasta francuskiego ze spiralnym wzorem 295 g

39849   Brioche Feuillet%C3%A9e Spirale   Packshot   Gourman 4024698e thumbnail 1
/

Brioszka z ciasta francuskiego ze spiralnym wzorem 295 g

REF.39849-PL

5.0

Przyciągająca wzrok, intensywnie maślana receptura o chrupiącej, a zarazem miękkiej konsystencji.

made in franceclean label
giftbox

Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie

Dostawa w ciągu 3 dni.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

OPIS

Przyciągająca wzrok, intensywnie maślana receptura o chrupiącej, a zarazem miękkiej konsystencji.

ZALETY TEGO PRODUKTU

• Intensywnie maślane ciasto brioszki zapewnia zarówno chrupiącą, jak i miękką konsystencję

• Produkt o atrakcyjnym wyglądzie, który można dodatkowo spersonalizować za pomocą polewy

• Wygodna, w pełni upieczona porcja ułatwiająca przygotowanie

Opakowanie produktu

packW pełni upieczone

PRZECHOWYWANIE

Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy

Właściwości fizyczne

Masa jednostkowa w sprzedaży: 295 g

Specyfika

Oznaczenia: Certyfikat Halal - Odpowiedni dla wegetarian

Składniki

Składniki: mąka PSZENNA, masło śmietankowe (MLEKO) 28%, JAJA, woda, cukier, drożdże, sól, gluten PSZENNY, emulgator (lecytyna rzepakowa), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy). JAJA z chowu ściółkowego. Może zawierać śladowe ilości: ziaren sezamu, soi, orzechów.

title bg

Proces pieczenia

Baking process background
BakingProcess Step1

Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

BakingProcess Step2

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

BakingProcess Step3

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

BakingProcess Step4

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej

TASTING REQUEST

Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.