brioszka z ciasta francuskiego ze spiralnym wzorem 295 g

Brioszka z ciasta francuskiego ze spiralnym wzorem 295 g
REF.39849-PL
5.0
Przyciągająca wzrok, intensywnie maślana receptura o chrupiącej, a zarazem miękkiej konsystencji.



Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie
Dostawa w ciągu 3 dni.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
OPIS
Przyciągająca wzrok, intensywnie maślana receptura o chrupiącej, a zarazem miękkiej konsystencji.
ZALETY TEGO PRODUKTU
• Intensywnie maślane ciasto brioszki zapewnia zarówno chrupiącą, jak i miękką konsystencję
• Produkt o atrakcyjnym wyglądzie, który można dodatkowo spersonalizować za pomocą polewy
• Wygodna, w pełni upieczona porcja ułatwiająca przygotowanie
Opakowanie produktu

PRZECHOWYWANIE
Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy
Właściwości fizyczne
Masa jednostkowa w sprzedaży: 295 g
Specyfika
Oznaczenia: Certyfikat Halal - Odpowiedni dla wegetarian
Składniki
Składniki: mąka PSZENNA, masło śmietankowe (MLEKO) 28%, JAJA, woda, cukier, drożdże, sól, gluten PSZENNY, emulgator (lecytyna rzepakowa), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy). JAJA z chowu ściółkowego. Może zawierać śladowe ilości: ziaren sezamu, soi, orzechów.
Proces pieczenia



Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej
TASTING REQUEST
Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.