bułeczka pain au chocolat selectblend 80 g

Bułeczka Pain au Chocolat SelectBlend 80 g
REF.35509-PL
5.0
Bułeczka pain au chocolat z linii SelectBlend, z dodatkiem mieszanki tłuszczów do receptury. Ta wyjątkowa mieszanka zawierająca 90% margaryny i 10% masła cukierniczego* została stworzona z myślą o zapewnieniu wysokiej jakości wypieków wiedeńskich i harmonijnego smaku. * w zawartości tłuszczu





Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie
Dostawa w ciągu 3 dni.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
OPIS
Bułeczka pain au chocolat z linii SelectBlend, z dodatkiem mieszanki tłuszczów do receptury. Ta wyjątkowa mieszanka zawierająca 90% margaryny i 10% masła cukierniczego* została stworzona z myślą o zapewnieniu wysokiej jakości wypieków wiedeńskich i harmonijnego smaku. * w zawartości tłuszczu
ZALETY TEGO PRODUKTU
• Wiedeński wypiek z chrupiącym i złocistym ciastem francuskim, o delikatnym smaku i odpowiedniej wielkości. (bez glutenu pszennego), jaja z chowu ściółkowego.
• Starannie dobrane składniki
Opakowanie produktu

PRZECHOWYWANIE
Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy
Właściwości fizyczne
Masa jednostkowa w sprzedaży: 80 g
Specyfika
Oznaczenia: Certyfikat Halal - Odpowiedni dla wegetarian
Składniki
Składniki: mąka PSZENNA, mieszanka tłuszczów 23% (tłuszcz palmowy, woda, tłuszcz kokosowy, koncentrat masła (MLEKO), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), naturalny aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik (beta-karoten pochodzenia naturalnego)), woda, czekolada 8,6% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator (lecytyna SOJOWA), naturalny aromat waniliowy), drożdże, cukier, JAJA, sól, gluten PSZENNY, środki do przetwarzania mąki (alfa-amylazy, kwas askorbinowy, hemicelulazy). JAJA z chowu ściółkowego. Może zawierać śladowe ilości: ziaren sezamu, orzechów.
TASTING REQUEST
Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.