Bidor
0Cart

bułeczka pain au chocolat selectblend 70 g

35509 42747 Pain chocolat 80g PAC SelectBlend 66d5e5a4 thumbnail 1024
/

Bułeczka Pain au Chocolat SelectBlend 70 g

REF.42747-PL

5.0

Bułeczka pain au chocolat z linii SelectBlend, z dodatkiem mieszanki tłuszczów. Ta wyjątkowa mieszanka zawierająca 90% margaryny i 10% masła cukierniczego* została stworzona z myślą o zapewnieniu wysokiej jakości wypieków wiedeńskich i harmonijnego smaku. * w zawartości tłuszczu

made in francefat blendclean labelselect blend 2new
giftbox

Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie

Dostawa w ciągu 3 dni.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

OPIS

Bułeczka pain au chocolat z linii SelectBlend, z dodatkiem mieszanki tłuszczów. Ta wyjątkowa mieszanka zawierająca 90% margaryny i 10% masła cukierniczego* została stworzona z myślą o zapewnieniu wysokiej jakości wypieków wiedeńskich i harmonijnego smaku. * w zawartości tłuszczu

ZALETY TEGO PRODUKTU

• Wiedeński wypiek z chrupiącym i złocistym ciastem francuskim, o delikatnym smaku i odpowiedniej wielkości. (bez glutenu pszennego), jaja z chowu ściółkowego.

• Starannie dobrane składniki

Opakowanie produktu

packGotowe do pieczenia

PRZECHOWYWANIE

Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy

Właściwości fizyczne

Masa jednostkowa w sprzedaży: 70 g

Specyfika

Oznaczenia: Odpowiedni dla wegetarian

Składniki

Składniki: mąka PSZENNA, mieszanka tłuszczów 21% (tłuszcz palmowy, woda, tłuszcz kokosowy, koncentrat masła (MLEKO), emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), naturalny aromat, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), barwnik (beta-karoten pochodzenia naturalnego)), woda, czekolada 9,9% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator (lecytyna SOJOWA), naturalny aromat waniliowy), drożdże, cukier, JAJA, sól, gluten PSZENNY, środki do przetwarzania mąki (alfa-amylazy, kwas askorbinowy, hemicelulazy). JAJA z chowu ściółkowego. Może zawierać śladowe ilości: ziaren sezamu, orzechów.

title bg

Proces pieczenia

Baking process background
BakingProcess Step1

Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

BakingProcess Step2

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

BakingProcess Step3

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

BakingProcess Step4

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej

TASTING REQUEST

Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.