mix wiedeńskich miniciasteczek

Mix wiedeńskich miniciasteczek
REF.33861-PL
5.0
Zestaw miniwypieków wiedeńskich łączy w sobie wygodę miniopakowań, łatwych do umieszczenia na półce, z gamą uniwersalnych maślanych miniwypieków wiedeńskich o chrupiącej i rozpływającej się w ustach konsystencji oraz pysznych smakach.




Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie
Dostawa w ciągu 3 dni.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
OPIS
Zestaw miniwypieków wiedeńskich łączy w sobie wygodę miniopakowań, łatwych do umieszczenia na półce, z gamą uniwersalnych maślanych miniwypieków wiedeńskich o chrupiącej i rozpływającej się w ustach konsystencji oraz pysznych smakach.
ZALETY TEGO PRODUKTU
• Zestaw gotowych do pieczenia miniwypieków wiedeńskich na bazie masła Charentes-Poitou ChNP
• Zestaw klasycznych miniwypieków wiedeńskich
• Uniwersalny zestaw, idealny do przechowywania w małych przestrzeniach magazynowych
Opakowanie produktu

PRZECHOWYWANIE
Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy
Właściwości fizyczne
Masa jednostkowa w sprzedaży: 31.6667 g
Specyfika
Oznaczenia: Odpowiedni dla wegetarian
Składniki
Składniki: Lunchowa bułeczka pain au chocolat: mąka PSZENNA, masło Charentes-Poitou ChNP (MLEKO) 20%, woda, czekolada 14,1% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator (lecytyna SOJOWA), naturalny aromat waniliowy), cukier, drożdże, MLEKO pełne w proszku, sól, JAJA, gluten PSZENNY, środki do przetwarzania mąki (alfa-amylazy, kwas askorbinowy, hemicelulazy). Lunchowy croissant: mąka PSZENNA, masło Charentes-Poitou ChNP (MLEKO) 23%, woda, cukier, drożdże, MLEKO pełne w proszku, sól, gluten PSZENNY, JAJA, środki do przetwarzania mąki (alfa-amylazy, kwas askorbinowy, hemicelulazy). Bułeczka pain aux raisins: mąka pszenna, woda, masło Charentes-Poitou ChNP (MLEKO) 18%, rodzynki 13%, JAJA, cukier, skrobia kukurydziana, drożdże, MLEKO odtłuszczone w proszku, sól, serwatka w proszku (MLEKO), gluten PSZENNY, MLEKO pełne w proszku, białko JAJA w proszku, substancja zagęszczająca (alginian sodu), emulgator (lecytyna rzepakowa), ekstrakt z kurkumy, naturalny aromat, środki do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy, alfa-amylazy, hemicelulazy), regulator kwasowości (kwas cytrynowy), ekstrakt z marchwi. Może zawierać śladowe ilości: ziaren sezamu, orzechów.
TASTING REQUEST
Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.