mix wiedeńskich miniciasteczek lunchowych

IMAGE Packshot Viennoiserie LESSAVOUREUX Mix Mini Vienn 608087e5 thumbnail 1
/

Mix wiedeńskich miniciasteczek lunchowych

REF.33320-PL

5.0

Przepyszne miniwypieki wiedeńskie zrobione na bazie maślanej receptury, która zapewnia intensywny smak oraz chrupiącą i rozpływającą się w ustach konsystencję.

made in francex
giftbox

Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie

Dostawa w ciągu 3 dni.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

OPIS

Przepyszne miniwypieki wiedeńskie zrobione na bazie maślanej receptury, która zapewnia intensywny smak oraz chrupiącą i rozpływającą się w ustach konsystencję.

ZALETY TEGO PRODUKTU

• Intensywnie maślane receptury o harmonijnej kompozycji smakowej.

• Wybór 45 minicroissantów, 45 minibułeczek pains au chocolat i 45 minibułeczek pains aux raisins

• Gotowe do pieczenia miniporcje to idealna opcja na śniadanie w formie bufetu lub na przerwy w seminariach.

Opakowanie produktu

packGotowe do pieczenia

PRZECHOWYWANIE

Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy

Właściwości fizyczne

Masa jednostkowa w sprzedaży: 32.33333 g

Specyfika

Oznaczenia: Certyfikat Halal - Odpowiedni dla wegetarian

Składniki

Składniki: Bułeczka pain aux raisins: woda, mąka PSZENNA, rodzynki 14,1%, masło śmietankowe (MLEKO) 13%, cukier, JAJA, skrobia modyfikowana, drożdże, serwatka w proszku (MLEKO), sól, gluten PSZENNY, MLEKO odtłuszczone w proszku, stabilizatory (octan wapnia, fosforan disodowy, difosforan tetrasodowy), naturalny aromat, ekstrakt z marchwi, ekstrakt z papryki, ekstrakt z kurkumy, środki do przetwarzania mąki (alfa-amylazy, kwas askorbinowy, hemicelulazy). Bułeczka pain au chocolat: mąka PSZENNA, masło śmietankowe (MLEKO) 20%, woda, czekolada 12,3% (cukier, miazga kakaowa, tłuszcz kakaowy, emulgator (lecytyna SOJOWA), naturalny aromat waniliowy), drożdże, cukier, JAJA, sól, gluten PSZENNY, środki do przetwarzania mąki (alfa-amylazy, kwas askorbinowy, hemicelulazy). Croissant: mąka PSZENNA, masło śmietankowe (MLEKO) 23%, woda, drożdże, cukier, JAJA, sól, gluten PSZENNY, środki do przetwarzania mąki (alfa-amylazy, kwas askorbinowy, hemicelulazy). Może zawierać śladowe ilości: ziaren sezamu, orzechów.

TASTING REQUEST

Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.