Bidor
0Cart

warkocz z syropem klonowym i orzechami pekan 95 g

42623 grande tresse pecan erable packshot 0e64de2f thumbnail 1024
/

Warkocz z syropem klonowym i orzechami pekan 95 g

REF.42623-PL

5.0

Idealne połączenie słodkiego syropu klonowego, chrupiących orzechów pekan i lekkiej konsystencji ciasta francuskiego sprawia, że klonowo-orzechowy warkocz to obowiązkowy element wykwintnego śniadania lub popołudniowej przekąski.

made in francebakery culturesnew
giftbox

Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie

Dostawa w ciągu 3 dni.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

OPIS

Idealne połączenie słodkiego syropu klonowego, chrupiących orzechów pekan i lekkiej konsystencji ciasta francuskiego sprawia, że klonowo-orzechowy warkocz to obowiązkowy element wykwintnego śniadania lub popołudniowej przekąski.

ZALETY TEGO PRODUKTU

• Lekkie i chrupiące ciasto francuskie w postaci oryginalnego warkocza!

• Aksamitne, słodkie nadzienie z orzechów pekan i obfita, chrupiąca posypka

• Gotowa do pieczenia porcja 95 g, idealna do spożycia o każdej porze dnia

Opakowanie produktu

packGotowe do pieczenia

PRZECHOWYWANIE

Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy

Właściwości fizyczne

Masa jednostkowa w sprzedaży: 95 g

Specyfika

Oznaczenia: Odpowiedni dla wegetarian

Składniki

Składniki: Warkocz z orzechami pekan 93,8% (mąka PSZENNA, woda, olej palmowy, cukier, olej rzepakowy, cukier brązowy (cukier, melasa z cukru trzcinowego), ORZECHY PEKAN 2,9%, skrobia modyfikowana, drożdże, żółtko JAJA, olej kokosowy, sól, substancja wiążąca (izomalt), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), serwatka w proszku (MLEKO), stabilizatory (guma guar, pektyna, siarczan wapnia, difosforany, alginian sodu), naturalny aromat, naturalny aromat (JĘCZMIEŃ), barwniki (węglan wapnia, karoteny), MLEKO pełne w proszku, substancja żelująca (agar), syrop glukozowy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), środek do przetwarzania mąki (amylaza (PSZENICA)), ksylanaza (PSZENICA), białka MLEKA, witamina A), syrop 6,2% (syrop glukozowy (SIARCZYNY), cukier, woda, syrop klonowy 0,24%, melasa, regulatory kwasowości (kwas solny, węglany sodu), naturalny aromat). JAJA z chowu ściółkowego. Może zawierać śladowe ilości: innych orzechów, ziaren sezamu.

title bg

Proces pieczenia

Baking process background
BakingProcess Step1

Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

BakingProcess Step2

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

BakingProcess Step3

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

BakingProcess Step4

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej

left panel desktop p
icon1

ODPOWIEDZIALNE ZAKUPY

icon2

JAKOŚĆ I INNOWACJA

icon3

OCHRONA ŚRODOWISKA

icon4

SZACUNEK DLA KOBIET I MĘŻCZYZN

TASTING REQUEST

Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.