warkocz z syropem klonowym i orzechami pekan 95 g

Warkocz z syropem klonowym i orzechami pekan 95 g
REF.42623-PL
5.0
Idealne połączenie słodkiego syropu klonowego, chrupiących orzechów pekan i lekkiej konsystencji ciasta francuskiego sprawia, że klonowo-orzechowy warkocz to obowiązkowy element wykwintnego śniadania lub popołudniowej przekąski.




Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie
Dostawa w ciągu 3 dni.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
OPIS
Idealne połączenie słodkiego syropu klonowego, chrupiących orzechów pekan i lekkiej konsystencji ciasta francuskiego sprawia, że klonowo-orzechowy warkocz to obowiązkowy element wykwintnego śniadania lub popołudniowej przekąski.
ZALETY TEGO PRODUKTU
• Lekkie i chrupiące ciasto francuskie w postaci oryginalnego warkocza!
• Aksamitne, słodkie nadzienie z orzechów pekan i obfita, chrupiąca posypka
• Gotowa do pieczenia porcja 95 g, idealna do spożycia o każdej porze dnia
Opakowanie produktu

PRZECHOWYWANIE
Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy
Właściwości fizyczne
Masa jednostkowa w sprzedaży: 95 g
Specyfika
Oznaczenia: Odpowiedni dla wegetarian
Składniki
Składniki: Warkocz z orzechami pekan 93,8% (mąka PSZENNA, woda, olej palmowy, cukier, olej rzepakowy, cukier brązowy (cukier, melasa z cukru trzcinowego), ORZECHY PEKAN 2,9%, skrobia modyfikowana, drożdże, żółtko JAJA, olej kokosowy, sól, substancja wiążąca (izomalt), emulgatory (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym), serwatka w proszku (MLEKO), stabilizatory (guma guar, pektyna, siarczan wapnia, difosforany, alginian sodu), naturalny aromat, naturalny aromat (JĘCZMIEŃ), barwniki (węglan wapnia, karoteny), MLEKO pełne w proszku, substancja żelująca (agar), syrop glukozowy, regulator kwasowości (kwas cytrynowy), środek do przetwarzania mąki (amylaza (PSZENICA)), ksylanaza (PSZENICA), białka MLEKA, witamina A), syrop 6,2% (syrop glukozowy (SIARCZYNY), cukier, woda, syrop klonowy 0,24%, melasa, regulatory kwasowości (kwas solny, węglany sodu), naturalny aromat). JAJA z chowu ściółkowego. Może zawierać śladowe ilości: innych orzechów, ziaren sezamu.
Proces pieczenia



Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej


ODPOWIEDZIALNE ZAKUPY

JAKOŚĆ I INNOWACJA

OCHRONA ŚRODOWISKA

SZACUNEK DLA KOBIET I MĘŻCZYZN
TASTING REQUEST
Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.