kieszonka z kawałkami jabłek 105 g

40083 Packshot chausson aux morceaux de pommes 85b89afa thumbnail 1024
/

Kieszonka z kawałkami jabłek 105 g

REF.40083-PL

5.0

Połączenie pysznego ciasta wiedeńskiego i obfitego środka z kawałkami jabłek nadającymi wyjątkową konsystencję.

made in franceclean label
giftbox

Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie

Dostawa w ciągu 3 dni.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

OPIS

Połączenie pysznego ciasta wiedeńskiego i obfitego środka z kawałkami jabłek nadającymi wyjątkową konsystencję.

ZALETY TEGO PRODUKTU

• Intensywnie maślana receptura o harmonijnej kompozycji smakowej.

• Połączenie ciasta francuskiego z pysznym nadzieniem z kawałkami jabłek.

• Gotowa do pieczenia obfita porcja 105 g.

Opakowanie produktu

packGotowe do pieczenia

PRZECHOWYWANIE

Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy

Właściwości fizyczne

Masa jednostkowa w sprzedaży: 105 g

Specyfika

Oznaczenia: Certyfikat Halal - Odpowiedni dla wegetarian

Składniki

Składniki: nadzienie jabłkowe 38% (jabłka 25,5%, przecier jabłkowy 5,7%, cukier, woda, skrobia kukurydziana, zagęszczony sok cytrynowy, przeciwutleniacz (kwas askorbinowy)), mąka PSZENNA, masło śmietankowe (MLEKO) 16%, woda, JAJA, sól, gluten PSZENNY. JAJA z chowu ściółkowego. Może zawierać śladowe ilości: ziaren sezamu, soi, orzechów.

title bg

Proces pieczenia

Baking process background
BakingProcess Step1

Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

BakingProcess Step2

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

BakingProcess Step3

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

BakingProcess Step4

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej

TASTING REQUEST

Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.