pączek bola de berlim z nadzieniem kakaowo-laskowym 120 g

Pączek Bola de Berlim z nadzieniem kakaowo-laskowym 120 g
REF.41592-PL
5.0
Typowy portugalski pączek ze smażonego, miękkiego ciasta, skrywający nadzienie kakaowo-orzechowe.



Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie
Dostawa w ciągu 3 dni.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
OPIS
Typowy portugalski pączek ze smażonego, miękkiego ciasta, skrywający nadzienie kakaowo-orzechowe.
ZALETY TEGO PRODUKTU
• Duża porcja 120 g, obficie wypełniona widocznym nadzieniem z kakao i orzechów laskowych
• Pączki wyprodukowane w Portugalii
• Wykonane z miękkiego, smażonego ciasta o lekkiej i wilgotnej konsystencji przypominającej plaster miodu
• Bardzo praktyczne produkty: wystarczy rozmrażać je przez 2½ godziny i są gotowe do podania
Opakowanie produktu

PRZECHOWYWANIE
Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy
Właściwości fizyczne
Masa jednostkowa w sprzedaży: 120 g
Specyfika
Oznaczenia: Certyfikat Halal - Odpowiedni dla wegetarian
Składniki
Składniki: mąka PSZENNA, cukier, woda, tłuszcz roślinny (palmowy, słonecznikowy), olej słonecznikowy, JAJO pasteryzowane, oleje i tłuszcze roślinne (palmowy, kokosowy, całkowicie rafinowany sojowy, słonecznikowy) 2,7%, kakao w proszku o obniżonej zawartości tłuszczu 2,1%, masło (MLEKO), skrobia modyfikowana, emulgatory (stearyoilo-2-mleczan sodu, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych estryfikowane kwasem mono- i diacetylowinowym, lecytyna SOJOWA, mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), MLEKO odtłuszczone w proszku, ORZECHY LASKOWE 0,7%, sól, drożdże, aromat, regulatory kwasowości (węglan wapnia, fosforany wapnia, kwas cytrynowy), barwniki (karoteny, annato norbiksyna), środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy), mąka PSZENNA słodowana, enzym. JAJA z chowu ściółkowego. Może zawierać śladowe ilości: mięczaków, ziaren sezamu, gorczycy.
TASTING REQUEST
Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.