wegański croissant 70 g

Wegański croissant 70 g
REF.41241-PL
5.0
Croissanty wegańskie Baker Solution są zrobione z margaryny najwyższej jakości, co zapewnia im wyśmienity smak oraz lekką i chrupiącą konsystencję.




Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie
Dostawa w ciągu 3 dni.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
OPIS
Croissanty wegańskie Baker Solution są zrobione z margaryny najwyższej jakości, co zapewnia im wyśmienity smak oraz lekką i chrupiącą konsystencję.
ZALETY TEGO PRODUKTU
• Przepyszny, w 100% roślinny* croissant.
• Ciasto francuskie wykonane na bazie margaryny najwyższej jakości.
• Gotowa do pieczenia obfita porcja 70 g.
• *100% składników rolniczych jest pochodzenia roślinnego.
Opakowanie produktu

PRZECHOWYWANIE
Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy
Właściwości fizyczne
Masa jednostkowa w sprzedaży: 70 g
Specyfika
Oznaczenia: Certyfikat Halal - Odpowiedni dla wegetarian - Odpowiedni dla wegan
Składniki
Składniki: mąka PSZENNA, margaryna 23% (olej palmowy nieuwodorniony, woda, olej kokosowy nieuwodorniony, olej rzepakowy nieuwodorniony, sól, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), regulator kwasowości (kwas mlekowy), naturalny aromat), woda, cukier, drożdże, gluten PSZENNY, sól, białko grochu, środki do przetwarzania mąki (alfa-amylazy, hemicelulazy, kwas askorbinowy), dekstroza. Może zawierać śladowe ilości: mleka, ziaren sezamu, soi, orzechów, jaj.
Proces pieczenia



Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej
TASTING REQUEST
Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.