wegański croissant z nadzieniem malinowym baker solution 90 g

Wegański croissant z nadzieniem malinowym Baker Solution 90 g
REF.38539-PL
5.0
Wegański croissant z nadzieniem malinowym, wykonany z margaryny najwyższej jakości i starannie wyselekcjonowanych składników.






Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie
Dostawa w ciągu 3 dni.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
OPIS
Wegański croissant z nadzieniem malinowym, wykonany z margaryny najwyższej jakości i starannie wyselekcjonowanych składników.
ZALETY TEGO PRODUKTU
• Ciasto francuskie wykonane na bazie margaryny najwyższej jakości
• Przepyszne nadzienie malinowe o wysokiej zawartości owoców
• Chrupiąca posypka z różowego cukru
• Gotowa do pieczenia obfita porcja 90 g
Opakowanie produktu

PRZECHOWYWANIE
Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy
Właściwości fizyczne
Masa jednostkowa w sprzedaży: 90 g
Specyfika
Oznaczenia: Certyfikat Halal - Odpowiedni dla wegetarian - Odpowiedni dla wegan
Składniki
Składniki: mąka PSZENNA, woda, margaryna 17% (olej palmowy nieuwodorniony, woda, olej kokosowy nieuwodorniony, olej rzepakowy nieuwodorniony, sól, emulgator (mono- i diglicerydy kwasów tłuszczowych), regulatory kwasowości (kwas mlekowy, kwas cytrynowy), naturalny aromat, barwnik (beta-karoten pochodzenia naturalnego)), nadzienie malinowe 16,1% (syrop glukozowy, przecier malinowy 3,6%, cukier, maliny 2,2%,substancja żelująca (pektyna), zagęszczony sok cytrynowy, naturalne aromaty), cukier, drożdże, dekoracja 3,2% (cukier, olej palmowy nieuwodorniony, rzodkiew, koncentrat z czarnej porzeczki i jabłka), mąka ORKISZOWA, gluten PSZENNY, sól, środki do przetwarzania mąki (alfa-amylazy, kwas askorbinowy, hemicelulazy). Może zawierać śladowe ilości: mleka, ziaren sezamu, soi, orzechów, jaj.
TASTING REQUEST
Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.