Bidor
0Cart
Packshot Viennoiserie PierreHerme MiniCroissant 40260 b2068576 thumbnail 102
/

Mini croissant 35 g

REF.40260-PL

5.0

The BRIDOR x PIERRE HERME mini croissant is both very crispy and meltingly-soft. It has buttery flavours and a unique, lingering taste. The use of French wheat, Breton butter and its recipe enriched in sugar and milk (1) make this croissant particularly delicate. (1) Incorporated in powder form

made in franceclean labelbreton butterfree range eggs
giftbox

Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie

Dostawa w ciągu 3 dni.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

OPIS

The BRIDOR x PIERRE HERME mini croissant is both very crispy and meltingly-soft. It has buttery flavours and a unique, lingering taste. The use of French wheat, Breton butter and its recipe enriched in sugar and milk (1) make this croissant particularly delicate. (1) Incorporated in powder form

ZALETY TEGO PRODUKTU

• Niepowtarzalna i kreatywna współpraca, której efektem są wyjątkowe wiedeńskie wypieki.

• Chrupiące i rozpływające się w ustach bretońskie maślane ciasto francuskie.

• Miniporcja 35 g, gotowa do pieczenia, idealna opcja na śniadanie w formie bufetu lub na przerwy w seminariach

Opakowanie produktu

packGotowe do pieczenia

PRZECHOWYWANIE

Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy

Właściwości fizyczne

Masa jednostkowa w sprzedaży: 35 g

Specyfika

Oznaczenia: Certyfikat Halal - Odpowiedni dla wegetarian

Składniki

Składniki: mąka PSZENNA, masło (MLEKO) 24%, woda, cukier, drożdże, laktoza (MLEKO), gluten PSZENNY, sól, JAJA, MLEKO pełne w proszku, środki do przetwarzania mąki (alfa-amylazy, hemicelulazy), acerola w proszku. Może zawierać śladowe ilości: ziaren sezamu, soi, orzechów.

title bg

Proces pieczenia

Baking process background
BakingProcess Step1

Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

BakingProcess Step2

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

BakingProcess Step3

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

BakingProcess Step4

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej

left panel desktop p
icon1

ODPOWIEDZIALNE ZAKUPY

icon2

JAKOŚĆ I INNOWACJA

icon3

OCHRONA ŚRODOWISKA

icon4

SZACUNEK DLA KOBIET I MĘŻCZYZN

TASTING REQUEST

Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.