
Mini croissant 35 g
REF.40260-PL
5.0
The BRIDOR x PIERRE HERME mini croissant is both very crispy and meltingly-soft. It has buttery flavours and a unique, lingering taste. The use of French wheat, Breton butter and its recipe enriched in sugar and milk (1) make this croissant particularly delicate. (1) Incorporated in powder form





Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie
Dostawa w ciągu 3 dni.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
OPIS
The BRIDOR x PIERRE HERME mini croissant is both very crispy and meltingly-soft. It has buttery flavours and a unique, lingering taste. The use of French wheat, Breton butter and its recipe enriched in sugar and milk (1) make this croissant particularly delicate. (1) Incorporated in powder form
ZALETY TEGO PRODUKTU
• Niepowtarzalna i kreatywna współpraca, której efektem są wyjątkowe wiedeńskie wypieki.
• Chrupiące i rozpływające się w ustach bretońskie maślane ciasto francuskie.
• Miniporcja 35 g, gotowa do pieczenia, idealna opcja na śniadanie w formie bufetu lub na przerwy w seminariach
Opakowanie produktu

PRZECHOWYWANIE
Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy
Właściwości fizyczne
Masa jednostkowa w sprzedaży: 35 g
Specyfika
Oznaczenia: Certyfikat Halal - Odpowiedni dla wegetarian
Składniki
Składniki: mąka PSZENNA, masło (MLEKO) 24%, woda, cukier, drożdże, laktoza (MLEKO), gluten PSZENNY, sól, JAJA, MLEKO pełne w proszku, środki do przetwarzania mąki (alfa-amylazy, hemicelulazy), acerola w proszku. Może zawierać śladowe ilości: ziaren sezamu, soi, orzechów.
Proces pieczenia



Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej


ODPOWIEDZIALNE ZAKUPY

JAKOŚĆ I INNOWACJA

OCHRONA ŚRODOWISKA

SZACUNEK DLA KOBIET I MĘŻCZYZN
TASTING REQUEST
Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.