lunchowy croissant 30 g

Lunchowy croissant 30 g
REF.35191-PL
5.0
Legendarny croissant z kolekcji Eclat du Terroir w wersji mini: o pięknej, złocistej, chrupiącej skórce skrywającej miękki i rozpływający się w ustach środek zwieńczony karmelową nutą.



Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie
Dostawa w ciągu 3 dni.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
OPIS
Legendarny croissant z kolekcji Eclat du Terroir w wersji mini: o pięknej, złocistej, chrupiącej skórce skrywającej miękki i rozpływający się w ustach środek zwieńczony karmelową nutą.
ZALETY TEGO PRODUKTU
• Kultowy croissant w gotowej do pieczenia porcji lunchowej 30 g
• Intensywnie maślana receptura
• Niezwykle chrupiąca skórka oraz mięciutki i rozpływający się w ustach miękisz
• Niepowtarzalny karmelowy smak
Opakowanie produktu

PRZECHOWYWANIE
Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy
Właściwości fizyczne
Masa jednostkowa w sprzedaży: 30 g
Specyfika
Oznaczenia: Certyfikat Halal - Odpowiedni dla wegetarian
Składniki
Składniki: mąka PSZENNA, masło śmietankowe (MLEKO) 23%, woda, cukier, drożdże, MLEKO pełne w proszku, sól, gluten PSZENNY, JAJA, środki do przetwarzania mąki (alfa-amylazy, kwas askorbinowy, hemicelulazy). JAJA z chowu ściółkowego. Może zawierać śladowe ilości: ziaren sezamu, soi, orzechów.
Proces pieczenia



Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej
TASTING REQUEST
Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.