Bidor
0Cart

lunchowy croissant 30 g

IMAGE Packshot Viennoiserie ECLATDUTERROIR Croissant Lu 7b819c69 thumbnail 1
/

Lunchowy croissant 30 g

REF.35191-PL

5.0

Legendarny croissant z kolekcji Eclat du Terroir w wersji mini: o pięknej, złocistej, chrupiącej skórce skrywającej miękki i rozpływający się w ustach środek zwieńczony karmelową nutą.

made in franceclean label
giftbox

Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie

Dostawa w ciągu 3 dni.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

OPIS

Legendarny croissant z kolekcji Eclat du Terroir w wersji mini: o pięknej, złocistej, chrupiącej skórce skrywającej miękki i rozpływający się w ustach środek zwieńczony karmelową nutą.

ZALETY TEGO PRODUKTU

• Kultowy croissant w gotowej do pieczenia porcji lunchowej 30 g

• Intensywnie maślana receptura

• Niezwykle chrupiąca skórka oraz mięciutki i rozpływający się w ustach miękisz

• Niepowtarzalny karmelowy smak

Opakowanie produktu

packGotowe do pieczenia

PRZECHOWYWANIE

Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy

Właściwości fizyczne

Masa jednostkowa w sprzedaży: 30 g

Specyfika

Oznaczenia: Certyfikat Halal - Odpowiedni dla wegetarian

Składniki

Składniki: mąka PSZENNA, masło śmietankowe (MLEKO) 23%, woda, cukier, drożdże, MLEKO pełne w proszku, sól, gluten PSZENNY, JAJA, środki do przetwarzania mąki (alfa-amylazy, kwas askorbinowy, hemicelulazy). JAJA z chowu ściółkowego. Może zawierać śladowe ilości: ziaren sezamu, soi, orzechów.

title bg

Proces pieczenia

Baking process background
BakingProcess Step1

Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

BakingProcess Step2

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

BakingProcess Step3

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

BakingProcess Step4

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej

TASTING REQUEST

Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.