półbagietka wieloziarnista 140 g

Półbagietka wieloziarnista 140 g
REF.34794-PL
5.0
Chrupiąca półbagietka bogata w ziarna, zarówno w formie dodatków, jak i posypki, o lekko aromatycznym smaku.





Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie
Dostawa w ciągu 3 dni.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
OPIS
Chrupiąca półbagietka bogata w ziarna, zarówno w formie dodatków, jak i posypki, o lekko aromatycznym smaku.
ZALETY TEGO PRODUKTU
• Półbagietka bogata w ziarna: słonecznika, maku, prosa, sezamu, lnu złotego i lnu brązowego
• Do receptury dodajemy sfermentowane ciasto, które nadaje jej niepowtarzalny smak
• Idealna na kanapki
Opakowanie produktu

PRZECHOWYWANIE
Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy
Właściwości fizyczne
Masa jednostkowa w sprzedaży: 140 g
Specyfika
Oznaczenia: Certyfikat Halal - Odpowiedni dla wegetarian - Odpowiedni dla wegan
Składniki
Składniki: mąka PSZENNA z certyfikatem Label Rouge 53,3% (mąka PSZENNA, gluten PSZENNY, mąka PSZENNA słodowana, środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)), woda, nasiona słonecznika 2,4%, ziarna maku 1,6%, ziarna prosa 1,6%, ziarna SEZAMU 1,6%, sól, ziarna lnu złotego 0,96%, ziarna lnu brązowego 0,96%, drożdże, gluten PSZENNY. Może zawierać śladowe ilości: mleka, orzechów, jaj.
Proces pieczenia



Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej
TASTING REQUEST
Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.