półbagietka wieloziarnista 140 g

34794   Baguettine Multigrains Essentielle 140g trancha 4fc94b1f thumbnail 1
/

Półbagietka wieloziarnista 140 g

REF.34794-PL

5.0

Chrupiąca półbagietka bogata w ziarna, zarówno w formie dodatków, jak i posypki, o lekko aromatycznym smaku.

made in francelabel rouge flour 2source of fibreclean label
giftbox

Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie

Dostawa w ciągu 3 dni.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

OPIS

Chrupiąca półbagietka bogata w ziarna, zarówno w formie dodatków, jak i posypki, o lekko aromatycznym smaku.

ZALETY TEGO PRODUKTU

• Półbagietka bogata w ziarna: słonecznika, maku, prosa, sezamu, lnu złotego i lnu brązowego

• Do receptury dodajemy sfermentowane ciasto, które nadaje jej niepowtarzalny smak

• Idealna na kanapki

Opakowanie produktu

packCzęściowo upieczone

PRZECHOWYWANIE

Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy

Właściwości fizyczne

Masa jednostkowa w sprzedaży: 140 g

Specyfika

Oznaczenia: Certyfikat Halal - Odpowiedni dla wegetarian - Odpowiedni dla wegan

Składniki

Składniki: mąka PSZENNA z certyfikatem Label Rouge 53,3% (mąka PSZENNA, gluten PSZENNY, mąka PSZENNA słodowana, środek do przetwarzania mąki (kwas askorbinowy)), woda, nasiona słonecznika 2,4%, ziarna maku 1,6%, ziarna prosa 1,6%, ziarna SEZAMU 1,6%, sól, ziarna lnu złotego 0,96%, ziarna lnu brązowego 0,96%, drożdże, gluten PSZENNY. Może zawierać śladowe ilości: mleka, orzechów, jaj.

title bg

Proces pieczenia

Baking process background
BakingProcess Step1

Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

BakingProcess Step2

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

BakingProcess Step3

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

BakingProcess Step4

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej

TASTING REQUEST

Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.