bezglutenowa bułka wieloziarnista 45 g

35432 c75d65ab thumbnail 1024
/

Bezglutenowa bułka wieloziarnista 45 g

REF.35432-PL

5.0

Bezglutenowa bułka, wypiekana w formie i zrobiona z unikalnej mieszanki mąk (ryżowej pełnoziarnistej, gryczanej i ryżowej), która nadaje jej smak i konsystencję. Receptura wzbogacona jest makową posypką.

made in francegluten freesource of fibreclean label
giftbox

Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie

Dostawa w ciągu 3 dni.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

OPIS

Bezglutenowa bułka, wypiekana w formie i zrobiona z unikalnej mieszanki mąk (ryżowej pełnoziarnistej, gryczanej i ryżowej), która nadaje jej smak i konsystencję. Receptura wzbogacona jest makową posypką.

ZALETY TEGO PRODUKTU

• Bułka bezglutenowa zrobiona na bazie unikalnej mieszanki mąk (ryżowa pełnoziarnista, gryczana i ryżowa)

• Receptura bogata w ziarna lnu złotego, lnu brązowego, prosa i słonecznika

• Atrakcyjny wygląd zawdzięcza posypce makowej

Opakowanie produktu

packW pełni upieczone

PRZECHOWYWANIE

Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy

Właściwości fizyczne

Masa jednostkowa w sprzedaży:

Specyfika

Oznaczenia:

Składniki

Składniki:

title bg

Proces pieczenia

Baking process background
BakingProcess Step1

Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

BakingProcess Step2

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

BakingProcess Step3

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

BakingProcess Step4

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej

left panel desktop p
icon1

ODPOWIEDZIALNE ZAKUPY

icon2

JAKOŚĆ I INNOWACJA

icon3

OCHRONA ŚRODOWISKA

icon4

SZACUNEK DLA KOBIET I MĘŻCZYZN

TASTING REQUEST

Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.