bezglutenowa bułka wieloziarnista 45 g

Bezglutenowa bułka wieloziarnista 45 g
REF.35432-PL
5.0
Bezglutenowa bułka, wypiekana w formie i zrobiona z unikalnej mieszanki mąk (ryżowej pełnoziarnistej, gryczanej i ryżowej), która nadaje jej smak i konsystencję. Receptura wzbogacona jest makową posypką.





Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie
Dostawa w ciągu 3 dni.
SZCZEGÓŁY PRODUKTU
OPIS
Bezglutenowa bułka, wypiekana w formie i zrobiona z unikalnej mieszanki mąk (ryżowej pełnoziarnistej, gryczanej i ryżowej), która nadaje jej smak i konsystencję. Receptura wzbogacona jest makową posypką.
ZALETY TEGO PRODUKTU
• Bułka bezglutenowa zrobiona na bazie unikalnej mieszanki mąk (ryżowa pełnoziarnista, gryczana i ryżowa)
• Receptura bogata w ziarna lnu złotego, lnu brązowego, prosa i słonecznika
• Atrakcyjny wygląd zawdzięcza posypce makowej
Opakowanie produktu

PRZECHOWYWANIE
Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy
Właściwości fizyczne
Masa jednostkowa w sprzedaży:
Specyfika
Oznaczenia:
Składniki
Składniki:
Proces pieczenia



Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej


ODPOWIEDZIALNE ZAKUPY

JAKOŚĆ I INNOWACJA

OCHRONA ŚRODOWISKA

SZACUNEK DLA KOBIET I MĘŻCZYZN
TASTING REQUEST
Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.