Bidor
0Cart

bułka b'break z chorizo 70 g

37394   BBreak Chorizo 70g Cuit   Packshot 3b2e46c8 thumbnail 1024
/

Bułka B'Break z chorizo 70 g

REF.37394-PL

5.0

Ta wytrawna bułka, inspirowana smakami kuchni iberyjskiej, jest bogata w pyszne kawałki wysokiej jakości kiełbasy chorizo (wędzonej na drewnie bukowym), a szczypta papryki dodaje miękiszowi koloru i aromatu.

made in francex
giftbox

Bezpłatny prezent za pierwsze zapytanie

Dostawa w ciągu 3 dni.

SZCZEGÓŁY PRODUKTU

OPIS

Ta wytrawna bułka, inspirowana smakami kuchni iberyjskiej, jest bogata w pyszne kawałki wysokiej jakości kiełbasy chorizo (wędzonej na drewnie bukowym), a szczypta papryki dodaje miękiszowi koloru i aromatu.

ZALETY TEGO PRODUKTU

• Bułka o smakach inspirowanych kuchnią iberyjską

• Wypełniona kiełbasą chorizo

• Cienka skórka i miękka konsystencja

• Wygodna porcja 70 g, idealna do jedzenia w drodze

Opakowanie produktu

packW pełni upieczone

PRZECHOWYWANIE

Warunki przechowywania: Przed spożyciem przechowywać w temperaturze -18°C lub niższej. PO ROZMROŻENIU NIE ZAMRAŻAĆ PONOWNIE. Data minimalnej trwałości: 12 miesięcy

Właściwości fizyczne

Masa jednostkowa w sprzedaży: 70 g

Specyfika

Oznaczenia:

Składniki

Składniki: mąka PSZENNA, woda, wędzona kiełbasa chorizo 17% (mięso wieprzowe 16% [pochodzenia UE], syrop glukozowy, zioła i przyprawy, sól, przeciwutleniacz (askorbinian sodu), konserwant (azotyn sodu), oliwa z oliwek, papryka, sól, drożdże, gluten PSZENNY, mąka PSZENNA słodowana. Może zawierać śladowe ilości: mleka, ziaren sezamu, orzechów, jaj.

title bg

Proces pieczenia

Baking process background
BakingProcess Step1

Rozmrażać 20–30 min w temperaturze pokojowej

BakingProcess Step2

Rozgrzać piekarnik do 170 stopni

BakingProcess Step3

Małe ciastka – piec przez 12–15 min. / Duże ciasta – piec przez 15–18 min. - w 170 stopniach

BakingProcess Step4

Odstawić na 15 min. w temperaturze pokojowej

TASTING REQUEST

Jeżeli chcesz skosztować naszych produktów, skontaktuj się z nami.